beagle κουτάβια

36

41

cm

9

11

kg

33

38

cm

9

10

kg

12

15

έτη

Αγγλία

Ήρεμο, Αποφασιστικό, Προσιτό, Ευφυές, Ήμερο

Κουτάβια: Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες

Μικρά, συμπαγή και ανθεκτικά, τα Beagle είναι ενεργητικότατοι σύντροφοι παιδιών και ενηλίκων.
Πάντα χαρούμενα, καθαρά, γεμάτα υγεία και ενέργεια, τα Μπιγκλ είναι ευχάριστα και ευγενικά σκυλιά, που αγαπούν τη συντροφιά, τα χάδια και τα παιχνίδια.
Αν ψάχνετε Beagle κουτάβια για αγορά, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι μιλάμε για κυνηγόσκυλα: όσο διασκεδαστικά και χαρούμενα κι αν είναι, ενδέχεται να έχουν απαιτήσεις, να είναι επίμονα και να χρειάζονται αρκετές και δημιουργικές τεχνικές εκπαίδευσης.
Θέλετε να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα των Μπιγκλ πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση;
Είστε στο σωστό σημείο!
Στο andreaskoutavakia.gr θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας σχετικά με τα Μπιγκλ, το ύψος, το βάρος και τα προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσετε, καθώς και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν αυτή η ράτσα σκύλων ταιριάζει σε εσάς, την ιδιοσυγκρασία σας και τον τρόπο ζωής σας προτού κάνετε το επόμενο βήμα!

Beagle – Χαρακτηριστικά ενός γεροδεμένου λαγωνικού

Ένα από τα πιο αξιαγάπητα και δημοφιλή οικογενειακά σκυλιά, τα χαρούμενα Beagle με το λευκό-καφέ-μαύρο τρίχωμά τους θα κλέψουν την καρδιά σας.
Αν και συχνά τα καθοδηγεί η μύτη τους και είναι τρισευτυχισμένα όταν ακολουθούν ενδιαφέρουσες μυρωδιές, με την κατάλληλη εκπαίδευση τα Μπιγκλ θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς σας.
Σκυλάκι αποφασιστικό και ήμερο, ζει περίπου 12 με 15 χρόνια και φτάνει τα 9-11 κιλά κατά μέσο όρο, είτε μιλάμε για αρσενικά είτε για θηλυκά.
Fun fact: Το ξέρατε πως ο Snoopy, o πασίγνωστος λευκός σκυλάκος του comic Peanuts, είναι Beagle; Ένα πιστό, ευφάνταστο και καλόβολο λαγωνικό που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας, δικηγόρος και πιλότος σε αεροπλάνο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Beagle – Χαρακτήρας & ταπεραμέντο ενός αγαθού κυνηγόσκυλου

Φυλή που έχει εκτραφεί για να κυνηγά και συνηθισμένη να ζει σε κοπάδι, δεν είναι τυχαίο που τα Beagle τα πηγαίνουν καλά τόσο με άλλους σκύλους όσο και με ανθρώπους – γεγονός που τα κάνει πιο επιρρεπή στο άγχος του αποχωρισμού, οπότε δώστε προσοχή σε αυτό!
Όσο πιο νωρίς ασχοληθείτε με την κοινωνικοποίησή τους, τόσο το καλύτερο, ειδικά αν μιλάμε για μικρά παιδάκια και γατάκια, με τα οποία μπορεί να αναπτύξουν καλές σχέσεις. Ο χαρακτήρας των Beagle απαιτεί την προσοχή σας – προτιμά να παίξει μαζί σας παρά να ξαπλώσει στον καναπέ και να κοιμηθεί με τις ώρες όπως ένα pug για παράδειγμα.
Σκυλάκι με… φωνή αν αντιμετωπίσει κάτι ασυνήθιστο, το Μπιγκλ είναι πιο πιθανό να αρχίσει το παιχνίδι με τους κλέφτες παρά να τους τρομάξει.

Ενδιαφέρομαι για Beagle κουτάβια – Τι να προσέξω πριν την αγορά;

Στο andreaskoutavakia.gr πωλούνται Μπιγκλ κουτάβια στα οποία έχουν γίνει τεστ προσωπικότητας, ταπεραμέντου και νοητικής υγείας για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.
Ωστόσο, προτού αγοράσετε Μπιγκλ πρέπει να γνωρίζετε πως είναι μια φυλή που χρειάζεται αρκετή άσκηση – βόλτα, παιχνίδι και κυνηγητό που ξεπερνά τη 1-2 ώρες τη μέρα είναι πολλές φορές απαραίτητα.
Λόγω του έντονου κυνηγετικού του ενστίκτου, το Μπιγκλ είναι επίσης πιθανό να… ξεχαστεί και να αρχίσει να ακολουθεί μυρωδιές. Για τον λόγο αυτό πρέπει να το εκπαιδεύσετε από πολύ νωρίς, ούτως ώστε να μην απομακρύνεται μόνο του ή να επιστρέφει άμεσα όταν καλείται.
Μέχρι να γίνει αυτό, καλό θα ήταν να μην το αφήνετε χωρίς το λουρί του.
Τέλος, ακριβώς επειδή χρειάζεται εκπαίδευση και απολαμβάνει τις δραστήριες βόλτες, ίσως είναι καλύτερα να αποκτήσετε ένα Beagle όταν θα είστε πιο έμπειροι και όχι αν αυτό θα είναι το πρώτο σας σκυλάκι.

Μπιγκλ κουτάβια – Πού πωλούνται καθαρόαιμα Beagle;

Στο andreaskoutavakia.gr θα βρείτε καθαρόαιμα κουτάβια για αγορά
• ελληνικής εκτροφής
• πλήρως απογαλακτισμένα
• εμβολιασμένα & αποπαρασιτωμένα
• με microchip & ελληνικό βιβλιάριο υγείας
• με πιστοποίηση τριπλής υπόστασης (καθαροαιμίας, υγείας & δυσπλασίας)
Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε beagle κουτάβια για αγορά τα οποία αποστέλλονται με απίστευτη προσοχή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα (νησιωτική και ηπειρωτική) μέσα σε ειδικά box μεταφοράς.
Εμπιστευθείτε μια νόμιμη εταιρεία με άδεια πώλησης κύνων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και αποκτήστε το Beagle που πάντα ονειρευόσασταν!