golden retriever κουτάβια

56

61

cm

29

34

kg

51

56

cm

25

32

kg

10

12

έτη

Αγγλία

Ευγενικό, Αξιόπιστο, Ευφυές, Με αυτοπεποίθηση, ΦιλικόοίθηΕυγενικό, Αξιόπιστο, Ευφυές, Με αυτοπεση, Φιλικό

Κουτάβια: Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες

Με καταγωγή από τη Σκωτία, τα Golden Retriever είναι σκυλιά υψηλής νοημοσύνης, γεμάτα με υπομονή και κατανόηση για τα παιδιά και τους γύρω τους, ευγενικά, ήρεμα και πάντα πρόθυμα να ευχαριστήσουν τους φίλους τους (=τους πάντες!).
Μία φυλή ιδανική για αρχάριους ιδιοκτήτες και οικογένειες με μικρά παιδιά, ένας σκύλος ευφυής, αξιόπιστος και ήσυχος, ένα κουτάβι ενεργητικό και τόσο φιλικό που δεν κάνει για φύλακας, το Golden Retriever θα σας μαγέψει με τη χάρη του.
Για εσάς που ενδιαφέρεστε για αγορά Γκόλντεν Ριτρίβερ και αναρωτιέστε αν αυτή η ράτσα είναι κατάλληλη για εσάς, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε!
Συνεχίστε την ανάγνωση, ενημερωθείτε για τον χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά των Golden Retrievers και μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτή τη μοναδική αγαθιάρικη φυλή.
Αν ψάχνετε ένα Golden Retriever κουτάβι για αγορά, να θυμάστε πως μιλάμε πάντα για μια δέσμευση πολλών ετών. Βεβαιωθείτε πως η δική σας ιδιοσυγκρασία ταιριάζει με της φυλής πριν κάνετε το μεγάλο βήμα!

Γκόλντεν Ριτρίβερ – Χαρακτηριστικά ενός γενναίου sporting dog

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι ένας μυώδης σκύλος μεσαίου μεγέθους, διάσημος για το πυκνό, λαμπερό, χρυσαφένιο τρίχωμά του, απ’ όπου παίρνει και το μισό μέρος του ονόματός του (Golden = Χρυσαφένιος).
Αξιόπιστος «εργάτης» στη φύση και το κυνήγι, πανέξυπνος διασώστης (Retrieve = Ανακτώ) και οδηγός για τυφλούς, το Golden Retriever απολαμβάνει να προσφέρει.
Η ράτσα διαθέτει διπλό μανδύα τριχώματος, που του χαρίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να κουρεύεται, παρά να χτενίζεται τακτικά.
Αν ψάχνετε σκυλιά που δεν μαδάνε, τα Golden Retrievers μάλλον δεν είναι για εσάς, καθώς η πλούσια κόμη τους θα αφήσει τα σημάδια της, ιδιαίτερα όταν αλλάζουν οι εποχές και η τριχόπτωση γίνεται πιο έντονη.

Golden Retriever – Χαρακτήρας ενός αξιαγάπητου σκύλου

Τα Golden Retriever είναι εξωστρεφή, αξιόπιστα και πρόθυμα σκυλιά, σχετικά εύκολα στην εκπαίδευση. Ιδανικά για οικογένειες και μικρά παιδιά, ζουν μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη ζωή και διατηρούν την «κουταβίσια» συμπεριφορά μέχρι την ενηλικίωση.
Ένας ιχνηλάτης στην καρδιά, θα προσπαθήσει να πάρει και να τραβήξει ό,τι μπορεί, που σημαίνει ότι απολαμβάνει τα παιχνίδια!
Όπως τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ της ίδιας «οικογένειας», αγαπά κι αυτός το νερό σε οποιαδήποτε μορφή του: η θάλασσα, τα ποτάμια και… το λάστιχο της αυλής είναι μεγάλες του αγάπες.

Γκόλντεν Ριτρίβερ – Προσδόκιμο ζωής & προβλήματα υγείας

Το πόσα χρόνια ζουν τα Golden Retriever εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, αλλά το προσδόκιμο ζωής τους υπολογίζεται συνήθως στα 10-12 χρόνια.
Όσον αφορά την ανάπτυξη της φυλής, ένα αρσενικό και υγιές Γκόλντεν Ριτρίβερ ζυγίζει περίπου 29-34 κιλά και φτάνει στα 56-61 εκατοστά ύψος. Τα θηλυκά ζυγίζουν 25-32 κιλά και φτάνουν μέχρι 51-56 εκατοστά σε ύψος.
Όπως και με όλες τις φυλές, τα Golden Retriever ενδέχεται να παρουσιάσουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, ειδικά κληρονομικά – αυτός είναι και ο λόγος που αν ενδιαφέρεστε για αγορά Γκόλντεν Ριτρίβερ πρέπει να απευθυνθείτε σε μία νόμιμη εταιρεία με άδεια πώλησης κύνων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία για να είστε σίγουροι πως αποκτάτε ένα κουταβάκι 100% υγιές & καθαρόαιμο, χωρίς προβλήματα υγείας και κληρονομικές παθήσεις.
Εμπιστευθείτε το andreaskoutavakia.gr όπου πωλούνται κουταβάκια
• εμβολιασμένα & αποπαρασιτωμένα
• με microchip
• με ελληνικό βιβλιάριο υγείας
• με πιστοποίηση τριπλής υπόστασης (καθαροαιμίας, υγείας & δυσπλασίας)
για να είστε σίγουροι πως ο αγαπημένος σας τετράποδος φίλος θα ζήσει μαζί σας μια πλήρη, ευτυχισμένη και υγιή ζωή!

Πού πωλούνται κουτάβια Golden Retriever στην Ελλάδα;

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε Golden Retriever κουτάβια για αγορά τα οποία αποστέλλονται με απίστευτη προσοχή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα (νησιωτική και ηπειρωτική) μέσα σε ειδικά box μεταφοράς.
Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και απίστευτο σεβασμό και αγάπη για τα ζώα, διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας προσφέροντας καθαρόαιμα Golden Retriever κουταβάκια ελληνικής εκτροφής πλήρως απογαλακτισμένα που περνούν από διπλό κτηνιατρικό έλεγχο από 2 διαφορετικούς κτηνίατρους, ενώ επίσης διενεργούμε πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις και τεστ τύφου-μόρβας.